Concert comentat amb "Familia Farniente" per sentir i entendre el cant modern

L’Auditori Higini Anglès acull aquest dilluns, 19 de juny, un concert obert a tothom i amb entrada gratuïta amb el grup Familia Farniente, integrat per dues veus i guitarra. El conjunt fa una reinterpretació musical dels èxits més coneguts de les llistes d’èxit de les últimes dècades alhora que oferirà explicacions sobre els temes i la seva tècnica en el decurs del concert.
 
El grup defineix el seu estil com un format de butxaca, sense complexos i amb moltes possibilitats, ideal per compartir una estona agradable a un lloc acollidor, ple de gent disposada a endinsar-se en un imaginari comú, a través de cançons del Hit Parade amb una visió renovada i especial.
Familia Farniente està integrat per la guitarra de Joel Moreno i les veus de Laia Cagigal i Elena Garcia Barbero. Dues veus elegants i suggerents acompanyades per una guitarra, que de manera enginyosa combina la Samba, el Jazz, el Pop i altres ritmes exòtics. El concert forma part de les activitats programades dins de l’Aula de cant modern que té el centre d’ensenyament musical de la Diputació a Reus. L’actuació s’iniciarà a les 19 hores, amb entrada lliure.