Concert d'inauguració del curs 2017-2018

El proper dimarts 24 d’octubre a les 19 hores, l’auditoiri Higini Anglès del Conservatori acull el concert d’inauguració del curs acadèmic. En aquesta ocasió serà l’AMIKA KVARTET l’encarregat de l’estrena oficial del curs amb un concert amb obres de Haydn i Shostakòvitx.

L’AMIKA KVARTET van rebre el 1r premi del XIIè Concurs de música de cambra Higini Anglès de la Diputació, que cada any organitza el nostre centre.

L’entrada és lliure i l’aforament limitat a 250 persones.

 

El quartet de corda Amika, es va formar el setembre de 2015, quan els seus quatre components varen començar els seus estudis al Conservatori del Liceu amb una Beca bianual de la Fundació de Música Ferrer Salat.

Els seus integrant són Ícar Solé i Montserrat Seras (violins), Salomé Osca (viola) i Violeta Albert (violoncel).

Actualment cursen música de cambra sota el mestratge de Dani Cubero, violinista del Qvixote Quartet.

En el temps que estan treballant junts han rebut masterclass amb Abel Tomàs, violinista del reconegut Quartet Casals, amb Clemens Hagen, violoncel·lista del Hagen Quartet, de gran prestigi internacional, i amb R. Broek, professor de música de cambra al Conservatori de Rotterdam.

L’octubre de 2016 varen participar en la XVIII edició del Festival Rencontres Musicales de Mediterranée, on van oferir concerts en diferents escenaris de l’illa de Còrsega. També han actuat al Cicle d’Intèrprets Juvenils del Museu del Modernisme, a la IESE Business School, i al Palau Güell dins del cicle La nit dels museus 2017.

Recentment han estat guardonats amb el Segon premi a la categoria A del X Concurs de Cambra de Barcelona i el Primer Premi a la Categoria Superior del XII Concurs de Cambra Higini Anglès de Reus. En la 28a edició del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades varen ser escollits finalistes.

Els quatre components de la formació han obtingut una Beca d’excel·lència acadèmica de la Fundació de Música Ferrer Salat per al proper curs acadèmic.

Tags: