Director Convidat

FRANK DE VUYST

 
Frank  De  Vuyst  neix  a  la  ciutat  belga  de  Zele, Flandes.
 
Començant la seva formació musical a l'acadèmia de Lokeren, continua els seus estudis musicals superiors al conservatori superior de Gant (Bèlgica), Maastricht i Tilburg (Països Baixos), titulant-se en Teoria de la Música, Pedagogia, Saxòfon i Direcció de banda professional. Ha estudiat direcció d'orquestra a Viena (Àustria), amb el mestre Richard Edlinger.
Com a director convidat ha actuat en diversos països com Bèlgica, Holanda, Estats Units, Argentina, Colòmbia, Costa Rica, Perú, Corea del Sud, Portugal o Espanya.
A Espanya, ha estat director titular de la Banda Simfònica de l'Ateneu Musical de Cullera, de la Unió Musical d'Ondara, de l’Unió Musical Utielana, i del Centre Instructiu Musical "La Armónica" de Bunyol. Actualment és director titular de la Unió Musical de Torrent i de l'Agrupació Artística de Dénia, director artístic de la Wind Orchestra Saragossa (Woz), i director artístic de la Banda Sinfonica de la RED de Escuelas de Música de Medellín, Colòmbia.
És director artístic del Congreso Internacional de Música para Banda, que organitza l'Ajuntament de Medellín des de 2010, que en pocs anys s'ha convertit en l'esdeveniment bandístic més important de Llatinoamèrica.
És professor convidat del Màster de direcció a la Universitat Javeriana de Bogotà (Colòmbia), des de 2015.
També col·labora amb l'editorial Piles (València), on es fa càrrec de les noves edicions per a banda i de les relacions públiques internacionals.
Ha fet enregistraments per a segells discogràfics d'Espanya, EUA, Japó, Bèlgica, i Colòmbia.
En el seu palmarès té diversos certàmens dins i fora d'Espanya. Està en possessió de la Batuta d'Or del Certamen Internacional "Vila d'Altea", sent l'únic director que ha guanyat cinc vegades aquest certamen.