El cicle 'Música a les Places' ofert pel Conservatori tanca amb èxit de públic

Un concert al portal de Jesús a càrrec de l'Ensemble de Saxos va tancar divendres, 26 de maig, el cicle Música a les Places, que ha ofert el Conservatori de Música de la Diputació, dins de la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana. 

La iniciativa ha portat la música interpretada en directe pels alumnes del centre fins alguns dels racons més emblemàtics de la ciutat. El cicle Música a les Places ha tancat amb èxit de públic durant els quatre divendres del mes de maig en què diferents agrupacions del Conservatori de Música de la Diputació a Reus han interpretat un programa musical obert a tot el públic, a diferents espais de la ciutat.
 
El cicle va inaugurar-se el passat dia 5 amb el concert que l’Ensemble de Metalls va oferir a la Plaça Mercadal, amb l’objectiu que la música interpretada pels alumnes del Conservatori arribés a tot el públic a escenaris del centre històric de Reus. Les posteriors actuacions han permès gaudir de les interpretacions del Quartet de Corda i de dos duets de guitarra amb flauta i oboè del mateix centre d’educació musical de la Diputació. El concert de divendres passat, a càrrec de l’agrupació de saxos del Conservatori, va acomiadar enmig d'un gran seguiment, aquesta iniciativa cultural i participativa que ha obtingut una molt bona acollida entre el públic.