El conservatori estrena l'espectacle "Alícia al país de la música"

 
L'espectacle, produït per l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, s'esrena aquest dilluns 3 d'abril. Durant 3 dies consecutius, més de 1200 alumnes de primària d'escoles del Baix Camp podran gaudir d'un espectacle de llums, música i fantasia.
 
L’activitat, adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària, porta per títol Alícia al país de la música i és una versió de la novel·la de Lewis Carroll Alícia al país de les meravelles . Cada personatge està associat a un instrument i l’argument està adaptat a la vida quotidiana del centre d’educació musical. 
 
L’obra és una producció del Conservatori de Música de la Diputació a Reus amb col·laboració amb l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, que s’encarrega de la part escenogràfica. L’espectacle compta amb la participació de l’actriu reusenca Georgina Llauradó, responsable de la direcció, i de diferents professors del Conservatori com a músics i actors. El centre ha elaborat un dossier pedagògic que permetrà a les escoles treballar l’activitat, abans i després de les representacions que tindran lloc els dies 3, 4 i 5 d’abril a l’Auditori Higini Anglès.
 
La representació Alícia al país de la música és una de les activitats destacades de la trentena d’actes que organitza la Diputació de Tarragona en el marc de la designació de Reus com a Capital de la Cultura Catalana 2017.
 
Aquí teniu un avanç de l'espectacle: