El Conservatori estrenarà el musical "El Camí de l'Èxit" el proper 25 d'abril al Teatre Bartrina de Reus

25 d’abril de 2018
Doble funció: 18h i 20.30h
Entrada lliure (cal recolllir les entrades a les consergeries del Conservatori (c/LLovera,15) o del INS Salvador Vilaseca, a partir del dia 18 d’abril)

Dins els esdeveniments per commemorr el 25 aniversari del Conservatori al Palau Bofarull, el proper 25 d’abril estrenem el musical “El camí de l’Èxit” al Teatre Bartrina de Reus.

El Camí de l'Èxit és una lliure adaptació del musical Fama. Amb una dramatúrgia elaborada a partir de les diferents versions que se n'han fet (Fame 1980 -Fame The Musical 1988 - Fame (Remake) 2009) 20 estudiants de teatre ens explicaran la història del seu pas per l'Escola d'Arts Escèniques. En un Pròleg, tres actes i Un epíleg viurem amb ells les seves il·lusions, les seves lluites, la seva suor, i la seva transformació com a persones i artistes.

Un espectacle que no pot ser més realista, ja que beu de la jove experiència de 40 estudiants de Coral i 20 actors de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus, 24 ballarins de les escoles de Dansa Núria Díez, Artis i Centre de Lectura i 40 joves músics de la Banda del Conservatori de Reus. Un espectacle que és el resultat d'un projecte pedagògic que sens dubte ha transformat tant a alumnes com a professors, perquè aquesta i només aquesta és la raó de ser de l'Art.

Un elenc de 124 estudiants de diferents disciplines artístiques, provinents de diferents escoles i realitats socials units per a fer realitat un projecte, per explicar una història. Gaudim-los. Avui, ells són els protagonistes.

Fitxa Tècnica:

Organització:
Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

Col·laboració:
INS Salvador Vilaseca
Coordinadora de Dansa de Reus (CDR)

 

Intèrprets:
Banda Simfònica i Aula de Cant Modern del Conservatori
Aula de teatre i Cor de l'INS Salvador Vilaseca
Cos de ball de la Coordinadora de Dansa de Reus

Equip pedagògic: Eva Folch, Laia Cagigal,Víctor Santapau, Georgina Llauradó, Irene Benavent, Ramón Reverté, Carlos Lorente, Carme Duran, Elena Palomo, Núria Díez, Juny Casas i Pilar Sans i Lluís Castel

Adaptació i Direcció Escènica:
Georgina Llauradó

Ajudantia de Direcció:
Elena Palomo i Irene Benavent

Direcció Musical:
Ramón Reverté i Carme Duran

Música:
Michael Gore i Steve Margoshes (original)
Arranjaments musicals per a banda: Ignasi Reverté
Arranjaments musicals per a piano sol: Víctor Santapau

Coreografia:
Núria Díez, Juny Casas, Irene Benavent i Georgina Llauradó.

Disseny de Llums:
Carles Pitarch