El Teatre Bartrina es rendeix a un brillant Concert de Solistes ofert pel Conservatori

El Teatre Bartrina de Reus va omplir-se aquest dimarts per acollir el Concert de Solistes amb l'Orquestra i la Banda Simfònica del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Organitzat, en el marc de la celebració del la capitalitat de la Cultura Catalana de Reus. L'actuació va permetre gaudir a la ciutat d'un intens concert de gran qualitat i obert a tothom.  

El programa de l’actuació es va dividir en dues parts. La primera va oferir les interpretacions dels solistes acompanyats per la Banda Simfònica, dirigida per Joan Ramon Reverté, i la segona, amb l’Orquestra, dirigida per Àlex Sansó.

Els alumnes solistes seleccionats, que van tocar amb la Banda del Conservatori van ser: Anna Agràs Guàrdia , piano; Oscar Martín Martínez, saxòfon; Oriol Gómez Sierra, trompa i Albert Pàmies Escoda, saxòfon. 

Els Alumnes que van tocar amb l'Orquestra simfònica del Conservatori van ser: José Martín Garzia, clarinet; Bet Domínguez, piano i Miquel Rodríguez, piano

El Concert de Solistes, que celebrava enguany la seva segona edició, té com a objectiu estimular la motivació de l’estudi  i aprenentatge dels alumnes, pel fet de participar com a solistes en agrupacions simfòniques, enriquint la seva formació i alhora potenciant el virtuosisme.

El passat mes de gener van realitzar-se les proves de selecció dels alumnes, entre els cursos de 3r d’Avançat i de Grau Professional de l’Escola i Conservatori, per a tocar amb la Orquestra i la Banda Simfònica del centre.

Tags: