Els Concerts al terrat del carrer del Vent s'acomiaden de manera brillant del públic

Amb un concert de gran qualitat a càrrec del quartet de corda integrat per professos intèrprets del Conservatori de Música de la Diputació a Reus, aquest dimecres, 21 de juny, ha tancat el cicle de Concerts al terrat del carrer del Vent.
 
La iniciativa de la Diputació de Tarragona, en el marc dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana, ha tingut una gran acollida i ha omplert de públic tots els concerts, que tenien caràcter gratuït. Els recitals han estat protagonitzats per músics professionals que són, alhora, professors dels tres Conservatoris de Música de la Diputació. El disseny i la creació de l’escenografia de l’espai que ha acollit aquest cicle ha anat a càrrec d’alumnes i docents de l’Escola d’Art i Disseny.

El terrat que ha estat escenari d’aquestes vetllades musicals ha estat, precisament, el de l’edifici que comparteixen les seus de l’Escola d’Art i Disseny i del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. D’aquesta manera, la ciutadania ha pogut conèixer aquest espai i gaudir del paisatge urbà que conformen els terrats reusencs alhora que assistien a actuacions musicals de primer nivell a l’aire lliure.
 
Professionals dels tres conservatoris de la Diputació a Tarragona han ofert concerts de gran qualitat durant aquest mes de juny
 
El primer conert va tenir lloc el passat 8 de juny amb els professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona Alba Rosa Forasté, soprano i Jordi Soler, pianista. El 14 de juny, el públic va poder gaudir de el recital de professors del Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa Ricardo Forner, clarinet; Inés Reguero piano; Albert Rodríguez, violí i David Matheu, viola. El cicle va tancar aquest dimecres, dia 21 de juny, amb el concert a càrrec de professors del conservatori de Música de la Diputació a Reus Maurici Dalmau, violí; Francesc Puche, violí; Jorge Echeverri, violoncel i Mario Lisarde, contrabaix.
Els Concerts al terrat del carrer del Vent forma part de les activitats culturals que la Diputació de Tarragona ha programat aquest 2017 a la ciutat de Reus amb motiu de la seva designació com a Capital de la Cultura Catalana. 
 

Tags: