Espectacle pedagògic i familiar BRASS BRASS BRASS

9 de maig de 2018 a les 18h. Entrada Lliure

 

Després de l’èxit de Metàl.lics, del que se han fet més de 300 representacions i ha estat vist per més de 100.000 espectadors, Spanish Brass posa en  escena  l’espectacle  pedagògic  i  familiar  que  porta  per  títol  BRASS  BRASS BRASS.

 

Al ritme de l’Obertura d’Així parlà Zarathustra  Spanish  Brass  s’endinsa  en  l’espectacle  familiar Brass Brass Brass, amb el qual vol donar a conèixer al públic més jove la sonoritat dels metalls.

Per a aquest nou projecte el grup ha comptat amb l'ajuda en l'escenografia de Mari Carmen Griñán, Salut Blasco i Toni Jodar i la il·luminació de Marc Trullàs. Inmaculada Palop ha sigut la persona encarregada de realitzar la guia didàctica d'aquest nou concert de Spanish Brass.

 

Amb anterioritat al segle XIX no existeixen composicions per al quintet de metalls, ja que no es coneixia com a conjunt cambrístic. Per aquesta raó, en el repertori que escoltareu, trobareu obres de Bach, Boyce o Stravinsky adaptades al conjunt de metalls, i obres de compositors contemporanis com Pascual Piqueras o Ramon Cardo, que ja escriuen obres per a aquestes agrupacions.

En definitiva un ventall amb una gran quantitat de colors i estils, que ajudat per coreografies molt atractives, ressaltades per un divertit joc de llums, fan d'aquest un espectacle dinàmic i molt interessant per a tota la família.

Spanish Brass

Carlos Benetó Grau – trompeta Juanjo Serna Salvador – trompeta Manuel Pérez Ortega – trompa Indalecio Bonet Manrique – trombón Sergio Finca Quirós – tuba

Programa

Also spracht Zarathustra.- Richard Strauss (arr. C. Benetó)

The Sidewinder.-   Lee Morgan (arr. J. Santandreu)

Aria (Goldberg-Variationen).- Johann Sebastian Bach (arr. C. Benetó)

La Fogaraccia.- Nino Rota (arr. C. Benetó)

España.- Emmanuel Chabrier (arr. A. Frackenpohl)

Nana.-  Manuel de Falla (arr. C. Benetó)

Seguidillas.- (La Verbena de la Paloma), Tomás Bretón (arr. C. Benetó) Marche Royale (Histoire du Soldat).- Igor Stravinsky (arr. C. Benetó) Fuge BWV 578.- Johann Sebastian Bach (arr. Thierry Caens)

Clapping Music.- Steve Reich (arr. Carlos Benetó)

Improvisación Tuba.- Sergio Finca

Pentabrass, Ramon Cardo

Tristch –Trastch  Polka, Johann Strauss (arr. A. Ligotti)

Alleluia Canon, William Boyce (arr. C. Benetó)

De  Cai, Pascual Piqueras

Lumpy Gravy, Frank Zappa (arr. C. Benetó)

Brass Bye  Brass, Carlos Benetó