III Concert Solistes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus

 

El Teatre Bartrina de Reus acollirà aquest dijous, 17 de maig, el Concert de solistes amb l'Orquestra de Grau Professional i la Banda Simfònica del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. El concert està obert a tothom i començarà a les 7 de la tarda. L'entrada és gratuïta amb invitació, que cal recollir a la seu del Conservatori del carrer de Llovera, 15 de Reus.

El programa de l'actuació està dividit en dues parts. La primera oferirà les interpretacions dels solistes acompanyats per l'Orquestra, dirigida per Àlex Sansó i a al segona part hi actuarà la Banda Simfònica dirigida per Carles Lorente i Joan Ramon Reverté. El concert té com a objectiu estimular la motivació de l'estudi i aprenentatge dels alumnes, pel fet de participar com a solistes en agrupacions simfòniques, enriquint la seva formació i alhora potenciant el virtuosisme. 

Els solistes seleccionats per actuar amb l'Orquestra de Grau Professional del Conservatori són els alumnes de 3r d' Aprenentatge Avançat: Pol Bes (guitarra), Sira Espasa (piano) i Abril Mazzella (violoncel). Les solistes que realitzaran les seves interpretacions amb la Banda Simfònica del Conservatori són: Cristina Fort (flauta) i alumna de 5è de Grau Professional, i Júlia Soler (trombó) i alumna de 6è de Grau Professional