Inscripció a les PROVES

 

Per tal de poder participar a les proves de selecció de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona aquest 2017 cal realitzar una inscripció.

Hi haurà un tribunal únic format pels directors de les Bandes de Grau Professional dels tres Conservatoris i un secretari.

El desenvolupament de les proves serà el següent:

-Alumnes de l’Escola i Conservatori de Tarragona: dissabte 18 de març al matí

-Alumnes de l’Escola i Conservatori de Reus: dissabte 18 de març a la tarda

-Alumnes de l’Escola i Conservatori de Tortosa: diumenge 19 de març al matí

Els alumnes de vent, percussió i corda hauran d’interpretar fragments que determini el tribunal de les obres de banda.

El termini màxim d’inscripció a les proves serà fins el dissabte 4 de març de 2017. El 10 de març es publicaran les llistes amb l’horari de les proves. Les llistes definitives d’admesos i suplents es publicaran el dimarts 21 de març de 2017 al tauler d’anuncis dels tres centres.

 

MOLT IMPORTANT

Flauta, oboè i saxo alt

Les especialitats de flauta, oboè i saxòfon alt poden optar a interpretar flautí, corn anglès i saxòfon soprano preparant a més a més els passatges que es proposen per a aquests instruments.

Clarinet i trompeta

Per les especialitats de clarinet i trompeta els alumnes poden preparar clarinet 2 i trompeta 2 si el nivell de clarinet 1 i trompeta 1 és molt alt. Aquells que es presentin a clarinet 1 i trompeta 1, es recordable preparar també els passatges de 2n per poder optar-hi en cas que el tribunal consideri oportú al veure que no estan preparats per fer de 1r, en cas contrari tindrien prioritat per fer de 2n aquells que s'ho hagin preparat expressament per 2n.

Trombó baix

A les proves de trombó baix es poden preparar també trombons tenors

 

Podeu formalitzar la vostra inscripció aquí