International Minifiddlers 2018

Les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona, a Reus, Tarragona i Tortosa, promouen de forma pionera a tot l’Estat espanyol el programa de pedagogia de l'instrument a distància International Minifiddlers, gestat a Finlàndia.

 

Aquesta activitat té com a objectiu principal obrir els nostres centres de música a altres institucions pedagògiques molt reconegudes, i utilitzar les plataformes de comunicació virtual que ens permetin desenvolupar accions en paral·lel i compartir el coneixement finlandès d’educació musical amb la resta del món de forma efectiva.

El professor Geza Szilvay farà la supervisió de l’acció docent basada en la metodologia Colourstrings, a través de videoconferència, i al mateix temps, observarà l’evolució dels alumnes en el seu procés d’aprenentatge, oferint una profunda comprensió de la pedagogia elemental de l’instrument i un feedback en temps real.

L’activitat va adreçada de forma activa, a professors de corda de la Diputació de Tarragona, i de forma oient, a professors interns d’altres especialitats, alumnes de Grau Superior de Pedagogia de l’Instrument i professors externs que estiguin interessats a conèixer la metodologia Colourstrings.

L’activitat serà oberta i gratuïta amb inscripció prèvia.

 

QUAN
De gener a juny de 2018
Dissabtes de 9.30 a 11.30 hores
27 de gener / 3 de febrer / 3, 10 de març /
7, 21 d’abril /  5, 19 de maig / 2, 9 de juny

LLOC:
Conservatoris de la Diputació de Tarragona a Reus, Tarragona i Tortosa

INSCRIPCIÓ:
Entrada oberta i gratuïta, prèvia inscripció aquí

El programa International Minifiddlers neix a Finlàndia, promogut per la violinista Maarit Rajamäki i desenvolupat per Caprice Oy la tardor de 2012 amb l’objectiu de fer arribar la qualitat de l’educació musical finesa arreu superant els entrebancs de la localització.
Després d’una primera fase (2012-16) el programa esdevé un complement a la formació en la metodologia Colourstrings creada pels germans Csaba i Geza Szilvay.
Combina continguts on-line: classes enregistrades en vídeo amb un grup d’alumnes finlandesos en els seus quatre primers anys d’aprenentatge amb l’assessorament periòdic via videoconferència per part d’especialistes de l’Escola Colourstrings.

Classes obertes d’assessorament pedagògic, a través de videoconferència, dirigides des d'Hèlsinki pel professor Geza Szlivay.

Les sessions es duran a terme de forma simultània a:

Escola i Conservatori de Música a Reus (c/Llovera, 15 | Reus)
Escola i Conservatori de Música a Tarragona (c/ Cavellers, 10| Tarragona)
Escola i Conservatori de Música a Tortosa (c/ de la Rosa, 6 | Tortosa)

Informació a www.dipta.cat/cmreus colourstrings@dipta.cat

 

Tags: 

Category: 

Adjunt: