L’Escola i Conservatori de música de la Diputació a Reus és actualment el centre de formació musical de qualitat de referència del Baix Camp.

 

Actualment compta amb més de 400 alumnes provinents de tota la comarca i el Tarragonès.

Els 36 professors que hi treballen imparteixen més de 19 especialitats instrumentals, fet que fa que sigui l’únic centre a tota la província que ofereixi tot aquest ventall. Volem destacar la gran tasca artística paral·lela que fan molts dels professors que fan que repercuteixi en la qualitat de la seva docència.

El nostre centre, amb més de 24 anys d’experiència, ha nodrit de grans músics el nostre territori, algunes de les formacions locals són plenes dels nostres alumnes o exalumnes,  donant aquest punt de qualitat rebuda al conservatori allà on van.

El centre està compromès cada dia més amb el territori i en especial amb la ciutat de Reus, són nombroses les col·laboracions amb entitats locals, escoles, instituts... on la música és l’eix principal.

El proper curs celebrem el nostre 25è aniversari i ho celebrarem amb tot un conjunt d’activitats i concerts de qualitat que faran gaudir a tot el públic i territori.