La solidaritat del públic torna a fer possible l'èxit de la iniciativa Música x Joguines

L'Orquestra de coda i clave va oferir una de les actuacions solidàries

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus va obrir dissabte les seves portes a una nova edició de la iniciativa solidària Música x Joguines, amb una gran acollida de públic. Tallers de música per nadons, d'elaboració d'instruments amb materials quotidians i diferents concerts van omplir d'activitat el centre d'ensenyament musical.

La iniciativa va permetre recollir joguines per la campanya de Creu Roja Reus, amb l'objectiu que arribin als infants de famílies amb una situació vulnerable. Es tracta del segon any consecutiu en què l’Escola i Conservatori de la Diputació a Reus posa en marxa aquesta iniciativa de caire solidari que permet, alhora, divulgar la música i l’activitat educativa que duu a terme el centre.

Les actuacions musicals d’aquest disabte van comptar amb la participació de l'Orquestra de corda i clave i diferents grups de cambra. L’Auditori Higini Anglès també va acollir l'espectacle Tubs del món, del músic Xavier Lozano. Totes les activitats tenien caràcter gratuït amb l'únic requisit que les famílies portessin una joguina nova i no bèl·lica.

.

Tags: 

Category: