MÀSTER DE CLARINET A CÀRREC DE MATEU FERRÉ

Mateu Ferré

Neix a Sant Carles de la Ràpita, on inicia els seus estudis musicals. Continua al Conservatori Professional de Música de Tortosa amb Javier Bofarull i finalitza els estudis superiors al CMMB amb Joan Devesa, amb Menció d'honor
al Premi Extraordinari. Posteriorment estudia amb Josep Fuster i José Luis Estellés, realitzant paral.lelament cursos amb altres professors com, Michel Lethiec, Jean Louis de Sajot, Alain Deloge, Walter Boeykens o Wolfgang Meyer.
Ha estat membre de nombroses formacions de cambra i conjunts instrumentals com el  Denner Clarinet Trio, Sitges'94, Cluster Ensemble, Sul Tasto Sextet, Lleidart Ensemble, etc... participant a nombrosos festivals, com el Festival de Musica y Danza de Granada o el Festival de Montespertoli a Italia, a més d'un gran nombre de concerts per la peninsula i les illes Balears. També cal fer menció al Sigma Trio amb qui van ser finalistes al Torneo Iternazionale di Roma l'any 2006.
El l'apartat orquestral és membre de l'Orquestra Simfònica de Lleida, havent col.laborat amb altres com Camera Musicae, ONCA o l'OBC, i havent realitzat nombrosos enregistraments per músiques de televisió, cinema i teatre.
En l'apartat docent des de 1998 és professor de clarinet a l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, a més de participar en diferents cursos d'estiu.

DESCRIPCIO
Màster enfocada a treballar aspectes tècnics i de repertori tant de forma individualitzada com col·lectiva.

OBJECTIUS
Conèixer una forma de treballar diferent amb un professor extern
Treball de repertori de forma col·lectiva

HORARI: de 16h a 21h
LLOC: Aula 10 Llovera
ADREÇADA A: Alumnes de l’aula de clarinet del centre de Grau Professional i 3r d’Avançat.