MÀSTER DE VIOLONCEL I CONCERT DE LES SUITES PER A CELLO DE J.S. BACH A CÀRREC DE PAU CODINA

Concert Pau Codina

Nascut a Barcelona l’any 1988, inicia els seus estudis de violoncel als 5 anys amb la professora Eulàlia Subirà, a l’Escola Municipal de Música deManlleu. Ha rebut classes de professors com Ivan
Chiffoleau, Daniel Grosgurin, Peter Thiemann i Louise Hopkins.
Desde molt jove ha assistit a cursos i classes magistrals, tant a Espanya com a l’estranger, amb professors de la talla de Lluís Claret, Anner Bylsma, Franz Helmerson, Steven Isserlis i Mstislav Rostropóvitx.
Al llarg de la seva carrera, ha actuat per Espanya i per arreu d’Europa, en nombrosos festivals Internacionals i en sales de concert com el Royal Festival Hall, el Wigmore Hall, el Barbican Hall, Saint Martin In the Fields, la Purcell Room, St. James Picadilly, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

DESCRIPCIO
Concert públic de 3 de les Suites par a violoncel sol de J.S.Bach a càrrec del violoncel·lista Pau Codina. El mateix dia del concert tindria lloc una Màster, oberta a  qui vulgui assistir, per a alumnes de violoncel del Centre sobre les mateixes obres.

OBJECTIUS
L’objectiu de la Màster és confrontar davant dels companys i del professor convidat el repertori que està treballant l’alumne, per intentar millorar aspectes tant tècnics com musicals.
L’objectiu del Concert és conèixer i disfrutar d’una mostra d’una de les obres més importants escrites pel nostre instrument: les Suites per a violoncel sol de J.S.Bach.

HORARI: de 15’30h a 20h. Concert a les 20h
LLOC: Màster a l’aula 10 de Llovera. Concert al Saló Noble del Palau Bofarull.
ADREÇADA A: alumnes de l’aula de violoncel de Grau Professional i Avançat.
Concert obert val públic general. Entrada gratuïta