MÚSICA x JOGUINES

Música x Joguines 2016

 

El proper dissabte 17 de desembre els conservatoris de la Dipuatció a Reus i Tarragona organizten la jornada "MÚSICA x JOGUINES" amb activitats per a tothom i que té com a objectiu recollir joguines per a projectes d'infància.

El programa d'activitats és el següent:

10h30  - Taller de música per a nadons d'1 a 3 anys Porta una joguina NOVA  i NO BÈL·LICA a mode  d'entrada a l'activitat*. Taller impartit per la Musicoterapeuta Gemma Baños. GRUP COMPLET

11h30  - Taller de música per a nadons d'0 a 12 mesosPorta una joguina NOVA  i NO BÈL·LICA a mode  d'entrada a l'activitat*. Taller impartit per la Musicoterapeuta Gemma Baños.  GRUP COMPLET

12h30  - Taller de música per a nadons d'1 a 3 anys Porta una joguina NOVA  i NO BÈL·LICA a mode  d'entrada a l'activitat*. Taller impartit per la Musicoterapeuta Gemma BañosGRUP COMPLET

11h Concert de la  Banda d'alumnes de Bàsic 2 i Avançat 1r  de l'Escola de música de la Diputació a Reus . Solidaritzeu-vos portant una una joguina NOVA  i NO BÈL·LICA. a mode  d'entrada*. La banda estarà dirigida per Joan Ramon Reverté.  

11h30 Conte musical familiar "l'aneguet lleig".  Porta una joguina NOVA  i NO BÈL·LICA a mode  d'entrada a l'activitat*. Adreçat a nens i famílies.

12h Concert  "viatge pel món" a càrrec de la  Banda d'alumnes d'Avançat 2n/3r  de l'Escola de música de la Diputació a Reus .  Solidaritzeu-vos portant una una joguina NOVA  i NO BÈL·LICA a mode  d'entrada*. La banda estarà dirigida per Joan Ramon Reverté. 

*Una joguina per família

 

TALLERS DE MÚSICA:

Els tallers de música en família fomenten l’amor per la música, l’estimulació sensorial i el gaudi en família A través de l’experiència musical, petits i grans es troben descobrint noves vies de comunicació, consolidant el vincle entre ells i despertant els sentits cap a una escolta activa.Cançons adequades a l’edat dels nens, jocs de falda, moixaines, audicions, descoberta de sons, exploració d’instruments, moviment corporal i danses, en un clima que afavoreix la receptivitat, seran recursos que connectaran, tant a l’adult com al nen, amb els seu cos, les seves emocions i l’expressió d’un mateix.

OBJECTIUS:
  • Descobrir noves formes de comunicació a través de l’expressió musical i enfortir el vincle.
  • Estimular els sentits i acompanyar el descobriment del cos i de la emissió vocal en el bebè.
  • Potenciar capacitats com l’atenció, la memòria i l’escolta en el nen.
  • Oferir recursos musicals als pares per integrar-los en el dia a dia de la relació amb els seus fills.
  • Fomentar les relacions socials amb altres famílies a través de la vivència musical.

Tags: