TubaChristmas

Us volem convidar a la 3ª edició del TubaChristmas del Camp Tarragona, una trobada de Tubes i Bombardins, que enguany es durà a terme a la ciutat de Reus el proper dissabte 23 de desembre (matí). Des de l'any 1974 el Tuba Christmas ha sigut un esdeveniment celebrat mundialment en honor a aquest instrument. Va ser impulsat inicialment pel tubista nord-americà Hllucarvey Phillips i des de llavors s'ha anat celebrant any rere any. Aquesta ja serà l'edició número 44!!

Més info: http://www.tubachristmas.com/

PLANNING
Ens reunirem al matí per preparar el concert que es durà a terme a l'hora del vermut. És imprescindible que tots els MÚSICS que hi vulguin participar es registrin mitjançant el següent formulari ABANS DEL PROPER DIA 15 DE DESEMBRE: https://goo.gl/forms/kxgVYMPShvGq9lX02
Una vegada us hagueu inscrit, rebreu les partitures així com tota la informació logística per a participar a l'esdeveniment. Els menors d'edat cal que ens facin arribar via mail o físicament el dia de l'actuació l'autorització dels pares degudament omplerta i signada.

HORARI
9:00-12:00 assaig a les instal·lacions de l'Escola i Conservatori de música de la Diputació de Tarragona a Reus (c/ Llovera, 15)
12:30 a 13:30 Concert a plaça Prim
Vestuari lliure i portar motiu nadalenc (barret de Pare Noel, per exemple)
La participació per als músics és gratuïta. Tal com vam fer en l’edició anterior, després del concert anirem a dinar tots plegats. Qui vulgui venir, el preu del dinar serà de 15€ per participant aproximadament.

Vídeo del Tuba Christmas a Tarragona l'any 2016:


Vídeo del Tuba Christmas a Tarragona l'any 2015:
 

Organitza: ACATUB, Escola i Conservatori de música de la Diputació de Tarragona a Reus i Diputació de Tarragona