Un emotiu acte de graduació acomiada l'alumnat que finalitza els seus estudis al centre

Interpretacions musicals i molta complicitat i emotivitat van acompanyar l'acte

L'Escola i Conservatori de Música va acollir aquest dijous l'acte de graduació dels joves músics de 6è curs de Grau Professional que enguany culminen la seva trajectòria acadèmica al nostre centre. Un total de15 nois i noies van pujar a l'escenari d'un Auditori Higini Anglès que va viure un vespre intens i emotiu amb un acte ple de música i sorpreses que els mateixos alumnes havien dissenyat amb l'ajuda del professorat.

En el decurs de l'acte, va projectar-se un vídeo preparat pels professors i professores amb un emocionant recorregut en imatges per les seves trajectòries acadèmiques en què es feia visible el pas del temps, durant el qual l'Escola i Conservatori ha estat acompanyant-los, tant en la seva vessant musical com vital. Posteriorment, van tenir lloc actuacions musicals amb la participació dels alumnes, formant grups de cambra i intercalant les interpretacions amb discursos on es van recordar detalls i anècdotes de les diferents etapes viscudes al centre.

Finalment, es va fer lliurament de la fotografia de grup per part de cada tutor. Enguany, s'han graduat un total de 15 alumnes d'especialitats com tropeta, saxo, clarinet, piano i fagot.