Matrícula - Preinscripció 17/18

 

CALENDARI DE PREINSCIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2017-2018

Alumnes de nova entrada


Període de preinscripció: Del 24 d’abril al 19 de maig de 2017
Tallers: Del 24 d’abril al 19 de maig de 2017
Període de matrícula: veure document adjunt
 
DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR:

Proves d'accés al Conservatori 2017/18

Calendari de preinscripció i matrícula  

Període de presentació de sol·licituds: del 23 de març al 7 d'abril de 2017, ambdós inclosos.

El conservatori estrena l'espectacle "Alícia al país de la música"

L'espectacle, produït per l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, s'esrena aquest dilluns 3 d'abril. Durant 3 dies consecutius, més de 1200 alumnes de primària d'escoles del Baix Camp podran gaudir d'un espectacle de llums, música i fantasia.

Grups de cambra del conservatori guardonats al XII Concurs de música de cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona.

El passat 25 de març l’Escola i Conservatori de música de la Diputació a Reus va acollir una edició més d’un dels concursos de música de cambra més importants del país.
Volem destacar en aquesta edició els quatre grups del centre que han estat guardonats:
A la categoria infantil, el Duo Aura de piano a 4 mans, format per Pau Merino Ciruelos i Sira Espasa Gomis, primer premi de la Categoria Infantil i els Duo Impressions (violí i piano), amb Gerard Baget i Soler i Duo Miad (piano a 4 mans) amb Miquel Rodríguez Jardí i Adrià Pujol Ripoll amb mencions d’honor a la mateixa categoria.
Pel que fa a la categoria Juvenil, el Duo Della Gioia (guitarres), amb Mireia Heimann Figueroa i Alejandro Saiz del Cid van rebre una menció d’honor.
Felicitem doncs, als guardonats i als seus professors (Imma Jorba, Montserrat Pàmies, Pilar Ramon i Maurici Dalmau).

Tags: 

El Conservatori acull la 12a edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona

El proper dissabte 25 de març tindrà lloc a l’auditori Higini Anglès de la Diputació de Tarragona, la XII edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus.

IV TROBADA CONCERT AMB LES AULES DE GUITARRA DELS TRES CENTRES DE LA DIPUTACIÓ.

El divendres 24 de març els alumnes de les aules de Guitarra dels tres Centres de la Diputació de Tarragona, realitzaran La lV TROBADA CONCERT a l'Escola i Conservatori de Música de Reus.
Aquesta Trobada entre els distints conjunts de guitarra de les Escoles i Conservatoris de la Diputació, va començar en el centre de Reus i, a continuació, es va fer als de Tortosa i Tarragona respectivament.

Pàgines

Subscriure a Escola i conservatori de música a Reus. Diputació de Tarragona RSS