Concert- presentació del Disc "Diàspora", Lluís Capdevila, de FALSET a MANHATTAN

JAZZ FRESC I COMERCIAL

Dilluns 3 d'abril a les 19h30
Auditori Higini Anglès (c/LLovera, 15 - Reus)
Entrada Lliure

El prioratí Lluís Capdevila va néixer a Falset el 1981. La passió per crear i la llibertat d’expressió aviat el van apropar a improvisar. No obstant, va estudiar Dret a Bellaterra, un màster en drets d’autor a Estocolm i va treballar en una reconeguda agència de la propietat intel·lectual al Passeig de Gràcia de Barcelona. Amb 25 anys fets però, va decidir apostar pel que realment el movia; la música

Jornades musicals 2017 al Conservatori

Els propers dies 7, 15, 23 i 31 de març, el Conservatori acollirà tot una sèrie d'activitats, concerts, tallers i màster-classes adreçades als alumnes de l'escola i del conservatori. Tot seguit podeu consultar la programació. Els concerts seran oberts al públic en general.

Aquests dies, totes les classes del centre quedaran substituïdes per les activitats.

 

Beques

Beques

BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONCESSIÓ DE BEQUES PER A ALUMNAT DE LES ESCOLES I CONSERVATORIS DE GRAU PROFESSIONAL DE MÚSICA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA, CURS 2016-2017.

Us comuniquem que, en data 14 de març de 2017, s'ha publicat al BOPT l'extracte de la convocatòria de les beques per a alumnat de les Escoles de Música i Conservatoris de Grau Professional de la Diputació de Tarragona, curs 2016/2017.

Les bases són les que es van publicar l'any passat, BOPT 232, de 7 d'octubre de 2015.

Proves d'accés al Conservatori 2017/18

Calendari de preinscripció i matrícula  

Període de presentació de sol·licituds: del 23 de març al 7 d'abril de 2017, ambdós inclosos.

Grups de cambra del conservatori guardonats al XII Concurs de música de cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona.

El passat 25 de març l’Escola i Conservatori de música de la Diputació a Reus va acollir una edició més d’un dels concursos de música de cambra més importants del país.
Volem destacar en aquesta edició els quatre grups del centre que han estat guardonats:
A la categoria infantil, el Duo Aura de piano a 4 mans, format per Pau Merino Ciruelos i Sira Espasa Gomis, primer premi de la Categoria Infantil i els Duo Impressions (violí i piano), amb Gerard Baget i Soler i Duo Miad (piano a 4 mans) amb Miquel Rodríguez Jardí i Adrià Pujol Ripoll amb mencions d’honor a la mateixa categoria.
Pel que fa a la categoria Juvenil, el Duo Della Gioia (guitarres), amb Mireia Heimann Figueroa i Alejandro Saiz del Cid van rebre una menció d’honor.
Felicitem doncs, als guardonats i als seus professors (Imma Jorba, Montserrat Pàmies, Pilar Ramon i Maurici Dalmau).

Tags: 

El Conservatori acull la 12a edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona

El proper dissabte 25 de març tindrà lloc a l’auditori Higini Anglès de la Diputació de Tarragona, la XII edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus.

Pàgines

Subscriure a Escola i conservatori de música a Reus. Diputació de Tarragona RSS