Vés al contingut

Inici EADR

Notícies

  • El tema plantejat és el d'un centre de dinamització i interpretació cultural, sota la denominació de CENTRE D'INTERPRETACIÓ REUS 1900 s'ubicarà en un espai important en l'àmbit arquitectònic del període entre finals del Modernisme i l'aparició del Noucentisme i que va ser projectat i construït per en Lluís Domènech i Montaner a les darreries del període. Aquest centre d'interpretació pretén que estigui centrat en el significat i el caràcter que aquest moment de finals del s.

  • Els dies 13, 14 i 15 de març el centre educatiu acollirà 9 conferències de reconeguts professionals del món del disseny, l’arquitectura i els videojocs. Totes les propostes estan obertes al públic.

     

    L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus celebra una nova edició de les Jornades Yazoo, amb conferències de professionals reconeguts internacionalment en l’àmbit del disseny, de l’arquitectura i dels videojocs. Tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de març a l’Espai Llimoner del centre educatiu, amb seu al carrer del Vent.

  • El passat 7 de novembre a les 17 h a l'Espai Llimoner de l'escola vam organitzar la conferència inaugural protagonitzada per Juli Capella, (Barcelona, 1960) arquitecte per l’ETSAB, desenvolupa la seva activitat professional dins el camp del disseny, l’arquitectura i l’urbanisme. Va ser director fundador de les revistes De Diseño i Ardi, i director de la secció de disseny de la revista Domus. És autor de llibres com Nuevo Diseño Español, Arquitecturas Diminutas, Cocos, copias y coincidencias o Made in Spain. 101 iconos del diseño español.

  • El Festival d’Intervencions Efímeres A Cel Obert pretén fomentar l’interès dels ciutadans i visitants envers el patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat. El festival converteix espais històrics de Tortosa en escenaris de creacions artístiques, pensades per professionals del món de l’art, el disseny i l’arquitectura. A Cel Obert tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2023. El festival té l’objectiu de realitzar interven- cions efímeres en espais emblemàtics de la ciutat de Tortosa.

  • L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus col·labora en el programa AraArt impulsat pel Departament d'Educació en col·laboració amb l'Escola Doctor Alberich i Casas de Reus.

  • El divendres 5 de maig es va donar el tret de sortida al festival Roses de Reus, la festa d'homenatge a la rosa, emblema de la ciutat. Les decoracions estaran exposades des d’aquesta tarda i fins el diumenge i ocuparan diferents façanes i espais de la ciutat:

Agenda

    • 19 abril 2024
    • Hora: 09:30 h - 15:00 h

    Fira Camins FP Reus

    Tota l’oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona en un únic espai. Enguany, amb un paper destacat dels sectors professionals: Administració i màrqueting, Agroalimentari, Indústria energia i sostenibilitat, Salut i atenció a les persones i Transformació digital, en els que col.laboren empreses del territori.

    • 24/05/2024 - 31/05/2024
    • Hora: 00:00 h - 00:00 h

    PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ A L'EADR

    És molt important respectar les dates, perquè per a aquests ensenyaments no s'accepten sol·licituds fora de termini. Els criteris de prioritat serveixen per donar una puntuació a cada sol·licitud. D'aquesta manera s'estableix l'ordre d'accés a les places de cada centre.
    Del 24 al 31 de maig pots presentar la documentació acreditativa que justifica les prioritats de cada alumne/a. 
    El 26 de juny: llista de sol·licituds amb puntuació provisional.
    Del 26 de juny al 2 de juliol: presentació de reclamacions.

    • 8/07/2024 - 17/07/2024
    • Hora: 00:00 h - 00:00 h

    MATRÍCULA CFGS DE CONTINUITAT

    Per l'alumnat que continuarà a l'escola el curs vinent, ja sigui perquè passen de primer a segon, perquè es matriculen al 3 x 2 o bé perquè tenen alguna assignatura/unitat formativa pendent de superar.

    • 17/07/2024 - 24/07/2024
    • Hora: 00:00 h - 00:00 h

    MATRÍCULA CFGS NOU INGRÉS

    Per aquell futur alumnat que es vol matricular a alguns dels nostres Cicles Formatius de Grau Superior per primer cop.
    Un cop s'ha publicat la llista final d'alumnes admesos en cada centre, comença el període de matriculació dels preinscrits amb plaça assignada.

    • 18 abril 2024
    • Hora: 09:30 h - 18:00 h

    Fira Camins FP Reus

    Tota l’oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona en un únic espai. Enguany, amb un paper destacat dels sectors professionals: Administració i màrqueting, Agroalimentari, Indústria energia i sostenibilitat, Salut i atenció a les persones i Transformació digital, en els que col.laboren empreses del territori.

    • 13 abril 2024
    • Hora: 10:00 h - 13:00 h

    JORNADA DE PORTES OBERTES

    El dissabte 13 d'abril no et perdis la Jornada de Portes Obertes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus! Si aquell dia no podeu vindre i voleu conèixer la nostra escola o bé teniu algun dubte contacteu amb nosaltres i us atendrem!