Del 13 al 22 de març és el període de preinscripcions a les Proves d'Accés als Cicles Formatius de Grau Superior l'EADTarragona

És necessària la preinscripció per a poder realitzar les Proves d'Accés per estudiar Art i Disseny a Tarragona: Fotografia, Pintura, Disseny gràfic, Disseny web, Animació, Il·lustració i Joieria.

Els ensenyaments artístics proporcionen a l’alumnat una formació artística de qualitat i garanteixen la qualificació dels futurs i futures professionals de les arts plàstiques i el disseny.

La Diputació de Tarragona ofereix diferents estudis en arts plàstiques, disseny i restauració als quatre centres de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls.
Des del curs 2015-2016 aquesta oferta s’ha ampliat amb nous cicles formatius de grau superior de la família professional de comunicació gràfica i audiovisual.

Les persones que vulguin accedir a cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny, que compleixin els següents requisits, han de superar les proves d'accés que convoca el centre:

  • Les persones que tenen el títol de batxillerat (o un títol equivalent) només han de fer la part específica de la prova.
  • Les persones que no tenen el títol de batxillerat han de fer les dues parts de la prova. En aquest cas, poden presentar-se:
  • Les persones més grans de 19 anys o que els compleixen durant l'any 2018
  • Les persones més grans de 18 anys que disposen d'un títol de tècnic o tècnica d'un cicle de grau mitjà d'arts plàstiques i disseny o de formació professional d'una família equivalent.

Per a fer efectiva la preinscripció a les proves d'accés als ensenyaments d'Art i Disseny cal fer-ho a través del següent enllaç > http://www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny entre els dies 13 i 22 de març.

Per a més informació adreçar-se a A l'Escola d'Art i Disseny a Tarragona, Ctra. de Valls s/n Zona educacional - 43007 Tarragona. Tel: 977 211 253, correu-e: sec.eadt@dipta.cat