Disseny i joieria, patrimoni del futur

Exposició de projectes finals del cicle de Joieria artística de l'EADTarragona a l'EADReus

La mostra de treballs es podrà visitar del 10 al 30 de maig de 2018

La joieria s’entén com a mitjà d’expressió artística, una manera de creació i comunicació integrada en els corrents de l’art i el disseny contemporanis. La joia reflecteix i perllonga la personalitat de l’individu que la porta, establint un vincle de comprensió, complicitat i afinitat amb el seu creador. El cicle de joieria Artística té com a finalitat formar professionals i artistes capaços de dissenyar i elaborar joies.

L’ensenyament d’aquesta especialitat comporta el desenvolupament artístic de l’alumne i l’aprenentatge de les tècniques necessàries de preparació per a un futur professional. A l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, el cicle de joieria Artística té com a finalitat formar professionals capaços de dissenyar i elaborar joies utilitzant els procediments propis de l’ofici. La formació serà àmplia i completa, els ha de proporcionar un bon nivell artístic i tecnològic que els permeti realitzar amb eficàcia tot tipus de peces de joieria, inserint-los amb qualificació en l’àmbit de la joieria d’art. 

Entre els dies 10 i 30 de maig es podrà veure una mostra de les peces de joieria que els alumnes de l’EADTarragona presenten per al seu projecte final. Els  treballs representen la fi d’una etapa d’aprenentatge inicial i l’inici d’un nou camí fora de l’escola. 

Els projectes finals que es podran veure són els de Raquel Aliaga Alcon, Elena Moreno, Montserrat Méndez Alonso, Olga Koungorova Koungorova, Mª Carmen Díaz Pelayo, Ferran González Brocal, Marta Garcia Camara, Albert Bertomeu Gil, Adrià Malet, Laura Morales Viaña.

L'exposició està instal·lada al vestíbul de l'Escola d'Art i Disseny de Reus (carrer del Vent, 6).