El cicle de joieria de l’EADTarragona serà present a la 4a edició Melting Point 2018 de València

Tres alumnes del cicle de joieria artística participaran en diferents exposicions amb els seus projectes finals

Del 26 al 29 d’abril la joieria contemporània té una nova cita a València en la quarta edició de Melting Point València

El Melting Point, és una trobada internacional de Joieria Artística Contemporània organitzada pel Departament de Joieria de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. Se celebra a la ciutat de València, cada dos anys, des de 2012. 

Es tracta d’una cita on artistes i museus especialitzats en joieria artística i d'autor, de caràcter internacional, mostren els seus treballs. A més a més, es programen diverses  conferències i activitats distribuïdes per espais expositius al centre de València.

En representació de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, les alumnes Montse Méndez i Olga Koungourova mostraran els seus projectes finals de cicle en una exposició col·lectiva d’escoles europees. Aquesta exposició tindrà lloc del 26 al 29 d’abril a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, carrer Pintor Domingo, 20. Inauguració dijous 26 d’abril a les 10 h.

I també, l’alumna Elena Moreno té el seu espai dins el Melting Point per mostrar el seu treball ‘Sin digerir’ en una exposició pròpia. 

L’exposició de l’Elena tindrà lloc del 26 al 29 d’abril a l’espai creatiu Fabrika12, carrer Marqués de Caro, 12, València. Inauguració divendres 27 d’abril a les 21 h.