Elena Moreno del cicle de joeiria artística una mostra del talent de l’EADTarragona

L’alumna, amb el seu treball final de cicle ‘Sin digerir’, està rebent molts reconeixements a nivell internacional

'Sin digerir' és una col·lecció molt personal de 6 peces amb ànima i història. És la gènesi de les seves dues professions, paleontòloga i joiera, i més que un projecte final, són el començament d'una nova etapa.

Relació de premis que està recollint Elena Moreno amb el seu treball final de cicle ‘Sin digerir’:

L'alumna del cicle de Joieria Artística, Elena Moreno, va començar l'any com a finalista dels Premis Taronja de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. Prèviament ja havia guanyat el Premi Enjoia't Estudiants i el Premi Enjoia't de la Opinió organitzats per l'Associació d'Artistes i Artesans A-FAD. També el Premi Alchimia de la Fira Joya 2017 que es va celebrar a l’octubre a Barcelona.

El treball 'Sin digerir' d'Elena Moreno entre els 60 seleccionats per a participar de la prestigiosa fira 'Schmuck'. 

La seva obra ha estat seleccionada d'entre 920 propostes procedents d'orfebres de 70 països diferents del món. L'exposició especial 'Schmuck' és considerada en el món de la joieria contemporània com una plataforma important on orfebres internacionals esperen fer-se un nom, fer nous contactes i, finalment, assistir a la cerimònia de lliurament dels Premis Herbert-Hofmann l'últim dia de la fira, que premia els tres millors treballs presentats a la fira.

La darrera notícia que tenim és que l'Elena tindrà el seu espai dins la 4a edició del Melting Point València per mostrar el seu treball ‘Sin digerir’ en una exposició pròpia. 

El Melting Point, és una trobada internacional de Joieria Artística Contemporània organitzada pel Departament de Joieria de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

L’exposició de Moreno tindrà lloc del 26 al 29 d’abril a l’espai creatiu Fabrika12, carrer Marqués de Caro, 12, València. Inauguració divendres 27 d’abril a les 21 h.

Enhorabona per tot aquest reconeixement!