Els alumnes de l'EADTarragona participen de la 3a edició d'Efímera Art al Carrer de Vila-seca

Els alumnes del cicle d'Arts aplicades al mur munten per Sant Jordi una exposició efímera d'escultures amb llibres

Escultures efímeres construïdes amb prop de 20.000 llibres cedits per veïns, per entitats i escoles i per diverses institucions. 

Durant la Diada de Sant Jordi tindrà lloc la 3a edició d'Efímera Art al Carrer, una exposició d'escultures amb llibres a càrrec d'alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona de la Diputació de Tarragona.

La iniciativa pretén apropar l’art a la ciutadania i donar una nova vida a qualsevol tipus de llibre com ara enciclopèdies, llibres de text, llibres de butxaca, llibres infantils i, en general qualsevol format de llibre obsolet i en desús.

Les creacions es començaran a construir el proper dimecres, dia 18, i es podran visitar fins el dilluns 24 d’abril. L’Ajuntament i la Biblioteca de Vila-seca són els impulsors d’aquesta iniciativa que es trasllada físicament a aquests indrets de la població: la rambla de Catalunya, el carrer Major, el Portal de Sant Antoni, la plaça d’Estudi, la plaça de Voltes, la plaça de l’Església i les Peixateries Velles. 

A tots aquests espais es podran veure els projectes de disseny urbà i les escultures efímeres construïdes amb prop de 20.000 llibres que formen part de l’estoc utilitzat l’any passat i que han estat cedits per veïns, per entitats i escoles i per diverses institucions.