L’Escola prepara la novena edició dels Premis Taronja

Ja hi ha data pel lliurament dels guardons que premien els projectes finals dels alumnes. El dia 25 de gener de 2018 teniu una cita amb els Premis Taronja

Els Premis Taronja tenen ja data. El proper dia 25 de gener, a les sis de la tarda, es coneixeran els guanyadors i finalistes de la novena edició d’aquests guardons que atorga l’Escola. L’acte, obert a tot el públic, permetrà veure els treballs premiats i els finalistes en les diferents categories:  pintura, il·lustració, joieria, fotografia, gràfica publicitària, animació i gràfica interactiva.

A més del lliurament de premis, el mateix dia 25 s’inaugurarà una exposició amb els treballs guanyadors i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2016/2017. Els Premis Taronja reconeixen els millors projectes finals presentats en les diverses especialitats d’estudis reglats que imparteix el centre: arts del mur, il·lustració, fotografia, joieria artística i gràfica publicitària. En aquesta ocasió serà possible veure els millors treballs de la primera promoció del cicle d'animació i de gràfica interactiva.

L'acte de lliurament estarà ple de dinamisme, amb músics, presentadors-showmans, sessions fotogràfiques i sobretot amb la participació i col·laboració dels alumnes, que podran veure un audiovisual amb tots els projectes presentats el passat curs, amb especial dedicació als guanyadors. La vessant festiva arribarà més tard amb la tradicional ja Nit Taronja a la Sala Zero de Tarragona per acabar de celebrar aquesta novena edició dels Premis.

Revelem ja la imatge dels Premis Taronja que és obra dels alumnes de segon de gràfica publicitària Maria Rodríguez, Pau Cardona i Joana Sánchez... però caldrà fins al dia 25 de gener de 2018 per a descobrir els guanyad@rs de cada cicle!