La joieria ha protagonitzat les principals activitats de la primera quinzena del mes d'octubre a l'EADT

La fira Joya Barcelona i els premis Enjoia't els esdeveniments amb participació de l'EADT

La primera quinzena del mes d'octubre han estat unes setmanes de força acitivitat per al departament de joieria de l'EADT. Concretament els dies 4, 5 i 6 d'octubre va tenir lloc la fira de joieria contemporània Joya Barcelona, una de les més importants dedicades a la joieria en la seva vessant més creativa.

Diferents estands d'aquesta fira estan destinats a escoles de joieria nacionals i internacionals. En aquesta edició han estat 13 els centres que imparteixen la disciplina de la joieria les que han estat presenta a la fira, entre elles l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona representada per l'alumna Marta Garcia, a la foto següent, amb el seu projecte "La ruta de la seda".

Per altra banda també tenia lloc l'edició anual dels premis Enjoia't, organtitzats pel FAD, Foment de les Arts i del Disseny i que són un reconeixement a les peces de joieria contemporània que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació joiera contemporània. En aquesta edició l'EADT tenia doble representació: per una banda Raquel Aliaga, a la foto següent, alumna de l'EADT que es presentava en aquesta edició. Per altra banda, Elena Moreno, guanyadora de l'any passat i que era l'encarregada de coronar a la guanyadora de l'edició actual, Gabriela Baca, instant que recull la foto.

Durant la celebració de la fira els alumnes de l'EADT van realitzar diferents visites a la pròpia fira i a exposicions relacionades amb l'esdeveniment i la joieria contemporània.

 

Alumnat i professorat de l'EADT visitant les exposicions de joieria al Museu del Disseny

Marta  Garcia representant de l'EADT a Joya Barcelona.

Elena  Moreno, guanyadora de l'edició passada de l'Enjoia't corona a la guanyadora d'aquesta edició, Gabriela Baca

Raquel Aliaga seleccionada  a l'Enjoia't  d'enguany