L'alumna Alícia Caboblanco menció especial als VI Premis Eva Toldrà d'il·lustració

El jurat dels premis ha valorat el treball de l'Alícia per la sensibilitat del seu projecte final “Ensueños” amb textos de Carlos Terrón.

L'alumna d'il·lustració Alícia Caboblanco rep una menció especial als premis Eva Toldrà d'il·lustració, per al seu projecte final “Ensueños” amb textos de Carlos Terrón.

El jurat dels premis ha valorat el treball de l'Alícia per la sensibilitat de l'argument i l'elaborada relació entre el text i unes imatges dotades de gran plasticitat.

Aquests premis creats el 2012 per la família Toldrà-Fernández, amb el suport de l’Escola d’Art Superior i Disseny d’Olot, són un reconeixement al treball dels estudiants d’il·lustració en l’execució dels seus projectes finals.

El jurat va valorar molt positivament la qualitat dels projectes presentats, un total de 23 projectes (3 de l’EASD Llotja de Barcelona, 2 de l’EASD Pau Gargallo de Badalona, 3 de l’EASD Serra i Abella de l’Hospitalet del Llobregat, 3 de l'Escola d'Art la Industrial de Barcelona, 3 de l'Escola d'Art i Disseny illa de Sabadell , 3 de l'Escola Massana Centre d'Art i Disseny de Barcelona, 2 de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat del Vallés, 1 de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i 3 de l’EASD d’Olot).

Enhorabona Alícia!