L'alumna de joieria Elena Moreno i la professora Núria Anguren participen en dues exposicions col·lectives durant la Munich Jewellery Week

Una iniciativa que convoca a més de 90 expositors per promoure la creació de joieria contemporània, entre els dies 5 i 13 de març, a la ciutat alemanya de Munic.

La Munich Jewellery Week és una iniciativa independent que recolza i comunica les exposicions anuals de joieria de tota la ciutat.

Aquest any l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona compta amb dues representants a la Munich Jewellery Week. L'alumna de joieria, Elena Moreno, participa dins l'exposició col·lectiva 7 Dialects, 1 Word. Una referència a com la gent troba formes diferents d'expressar el mateix. Tractant individualment un únic tema, set persones es reuneixen en aquesta exposició per presentar diferents visions. Les creacions són variacions de forma i material, ja que cada artista treballa en el seu propi estil per contribuir a una discussió grupal.

També hi participa, dins el col·lectiu Joyas sensacionales, la professora Núria Anguren. La Núria participa de l'exposició Destruction fo Reconstruction, on cada artista crea un nou objecte a partir de cinc peces trencades.

La Munich Jewellery Week és una iniciativa independent que recolza i comunica les exposicions anuals de joieria de tota la ciutat.

Del 5 al 13 de març de 2018, la Setmana de la Joieria de Munic mostrarà joieria contemporània d'avantguarda tant per dissenyadors creats com per venedors de tot el món. Aquesta trobada anual és, amb diferència, l'esdeveniment més important del calendari de joieria contemporània; és un fenomen únic que ajuda a posar en el mapa a tots els participants, en l'àmbit de la joieria contemporània.
Centenars de creadors, estudiants, educadors i col·leccionistes d'arreu del món hi assiteixen per inspirar-se en el divers programa de MJW que abasta des d'exposicions d'artistes, presentacions de llibres i conferències, fins a presentacions, presentacions mòbils i festes.