A l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona formem professionals d'èxit

Molts alumnes dels diferents cicles formatius de l'EADT triomfen dins i fora l'escola.

David González, ex-alumne del cicle formatiu de grau superior de Fotografia Artística, va publicar el seu reportatge "Equilibristas" el diumenge 15/10/2017 al XL Semanal.

El talent és la matèria primera, la llavor que alumnes de l'Escola conreen a les aules, per convertir-se en professionals de prestigi que passegen el nom de l'EADT pel món. La marca de l'Escola és present a les seves exposicions, les obres premiades, els treballs reconeguts i a les històries d'èxit dels creadors que forgen aquí el seu talent .

En aquest sentit de premiar i donar visibilitat al talent EADT, cada any se celebren els Premis Taronja, que són un reconeixement al talent creatiu de l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Aquests premis tenen una doble vessant: mostrar l’excel·lència dels alumnes de les diferents disciplines impartides al centre i ser un acte festiu que reuneix als alumnes i s’apropa a la ciutadania. Cada curs, des dels diferents departaments, se seleccionen tres projectes finals de cada especialitat lectiva de l'EADT que destaquen per la seva excel·lència, dels quals un és designat com a Premi Taronja del curs corresponent.

Imatge superior: Reportatge fotografic de David Gonzàlez, alumne del cicle formatiu de Grau Superior de Fotografia Artística, que va publicar el diumenge 15/10/2017 al XL Semanal.