Rosa Díaz protagonista del primer Display del curs al vestíbul de l'escola del curs 2017/2018

L'alumna de primer del cicle d'Arts Aplicades al Mur va inaugurar les intervencions del Display de l'escola 2017/18 amb la seva proposta 'Trencadís'.

Trencadís, primera proposta per al Display 2017/2018 de l'EADTarragona

El Display al vestíbul és una activitat que es treballa en el cicle d'Arts Aplicades al Mur (pintura). És una convocatòria interna per a seleccionar els projectes que s'exposaran durant el curs 2017/2018  als plafons del vestíbul de l'escola. Cada any, els alumnes de primer curs reben aquest encàrrec, de manera que poden exposar una obra seva de forma permanent al llarg de tot un mes. És un petit assaig d'allò amb el que es trobaran, tot sovint, quan surtin de l'escola i vulguin fer intervencions o es presentin a concursos. 

Malgrat tractar-se d'un treball tutoritzat, és un projecte que demana molta implicació per part de l'alumne, ja que s'enten com una oportunitat d'experimentació i exposició d'un treball propi. Són ells mateixos qui l'han de portar a terme i trobar els recursos que els calguin per a fer-lo efectiu. 

El primer display d'aquest curs va poder-se veure del 18 de desembre de 2017 al 2 de febrer de 2018.

'Trencadís', la proposta de Rosa Díaz vol explicar, a través del moviment d'una pilota que rebota, com ens cobrim amb carcasses per tal de protegir-nos de certes situacions o d'altres persones. Amb aquesta proposta pictòrica al vestíbul de l'escola, la Rosa vol aprendre, igual com fa la pilota, a desfer-se d'aquesta armadura, anar-la perdent a poc a poc per poder-se deixar veure tal com és en realitat.