Sis alumnes d'il·lustració finalistes als millors quaderns de viatge de Bologna 2017

El passat dijous dia 31 de maig es van lliurar els premis als millors quaderns de viatge de Bologna 2017 i es va inaugurar l’exposició dels quaderns finalistes a RAIMA

Els premis als millors quaderns de viatge de Bologna 2017, que es van organitzar entre diferents escoles d'art i disseny que van ser presents a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya 2017, es van lliurar a la botiga RAIMA de Barcelona el passat dijous 31 de maig, també es va inaugurar l'exposició de tots els quaderns finalistes als premis. Els premis van recaure en els quaderns realitzats per Rocío Martínez, primer premi, de l'Escola Massana de Barcelona, el segon premi va ser per Marta Escayola, de l'Escola Pau Gargallo de Badalona i el tercer premi va recaure en Jordi Moreu, també de l'Escola Pau Gargallo. Marc Miller, de l'Escola Massana, va rebre una menció especial per part del jurat.

Entre els finalistes van quedar seleccionats i per tant exposats a la mostra, sis alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, concretament els alumnes Adrià Ramirez, Àfrica Rodríguez, Alicia Caboblanco, Marta Val Miró, Mireia Martínez, Ruben Saez.
 
L’exposició romandrà oberta del 4 al  22 de juny a RAIMA (Carrer Comtal , 27, Barcelona)