Trobada de 'Business Networking' a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona entre empresaris i emprenedors del camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Assistència gratuïta i obert al públic amb cita prèvia abans del 14 de desembre

Una oportunitat per crear sinergies entre empresaris i emprenedors del territori

El proper 19 de desembre l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona serà el punt de trobada de la Jornada 'Business Networking' entre empresaris i emprenedors del territori. 

El networking és l’art de construir i mantenir relacions personals a llarg termini que impliquin sempre un benefici conjunt per a les dues parts; una eina realment potent per aconseguir els nostres objectius, tant personals com professionals.

Per al vostre projecte emprenedor, sobretot al principi, és molt important la visibilitat local. Això vol dir que el mercat proper, la massa crítica del microentorn, conegui el projecte i pugui compartir les seves observacions i els seus suggeriments amb els creadors abans que la idea empresarial passi a una segona fase. És per això, que us proposem un espai de trobada on els emprenedors i els empresaris puguin compartir experiències i establir sinergies.

Enguany volem donar tot el protagonisme als emprenedors i, com a novetat, la cita esdevindrà una sala d'exposició d'empreses, productes o serveis de nova creació del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

L’assistència és oberta a tothom i gratuïta amb cita prèvia abans del 14 de desembre. 

Inscriu-te aquí

Programa de la Jornada 'Business Networking'

17.30 h: Acreditacions
17.45 h: Benvinguda
18 h: 1a Ronda de presentació d’expositors
19.15 h: “Cinco cosas que he aprendido de emprender”, a càrrec de Néstor Guerra.
19.45 h: 2a Ronda de presentació d’expositors
21 h: Afterwork amb Dj André Vicenzzo
23 h: Cloenda