Una exposició mostra el talent dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona

L'exposició és oberta al públic, de lliure accés i es podrà visitar fins el 23 de març

Exposició Premis Taronja 9a edició
Una mostra representativa del talent de l'EADTarragona

Fins el 23 de març es pot visitar a l'Espai Piscina de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona una exposició que mostra els projectes finalistes i guanyadors dels Premis Taronja. Un tast per veure el nivell que assoleixen  els alumnes de l'EADT quan acaben els seus estudis dels diferents cicles de Grau Superior. 

L'exposició està plantejada en dues parts; a la part central de l'Espai Piscina, de manera que queda recollida, trobem els projectes guanyadors del Premi Taronja, 9a edició:  Guillem Duran Masip (Arts Aplicades al Mur), Alicia Caboblanco (Il·lustració), Maria Romeo Sogas (Fotografia), Montserrat Méndez Alonso (Joieria), Montse Grau Roca (Gràfica Publicitària), Dani Pena Tolín (Gràfica Interactiva) i Dawnoi Martí Sangket (Animació).

Al voltant de l'Espai Piscina, es poden veure la resta de projectes finalistes agrupats per àrees formatives. Començant pel fons de l'Espai, trobem els finalistes d'Arts Aplicades al Mur Oriol Sanz IsernAida Martí Marro, seguits de les finalistes de Fotografia Cèlia Domingo Dols i Verenice Piñero Fernández, els d'Animació Ivan Puente Cruz i Abel Cano Montero, les de Gràfica Interactiva Chaimae Bouzalhad El Ajjali i Sara Lorena Rodríguez Sabaté, el finalista d'il·lustració Álvaro Altarejos Filgueras, els de Gràfica Publicitària José Luis TierrasecaLaura Zambudio Espigares i finalment les finalistes de Joieria Olga KoungarovaElena Moreno Ribas.

L'exposició és oberta al públic i es podrà visitar fins el 23 de març, en horari del centre; de 9 h a 21 h de dilluns a dijous i de 9 h a 20 h els divendres.