Accions i col·laboracionsJunts, tirem endavant iniciatives de suport a la cultura emprenedoria

Business networking

TARRAGONA | Desembre 2017

Organitzem jornades de networking per tal de crear noves sinergies i col·laboracions entre emprenedors i emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Fòrum d'inversió CAT SUD

REUS | Novembre 2017

La Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i ACCIO de la Generalitat de Catalunya convoquen anualment un fòrum d’inversió adreçat a persones emprenedores i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per tal de dinamitzar la cerca de finançament de projectes empresarials.

Xarxa de vivers d'empresa i coworking

DEL CAMP DE TARRAGONA I LES TERRES DE L'EBRE

Des de la Diputació donem suport a cadascuna de les entitats local de la demarcació que gestiona vivers d'empresa i impulsem la dinamització d'espais de treball conjunt (coworking) amb l'objectiu d'afavorir sinergies i acords comercials entre persones emprenedores i empresàries de la demarcació.

Xarxa Catalunya Emprèn


Des del desembre de 2013 els serveis de suport a l’emprenedoria prestats per la Diputació es van afegir a la xarxa Catalunya Emprèn que impulsa la Generalitat i a la qual s’han adherit nombroses administracions locals. A més, es van ampliar els serveis oferts amb la creació d’una aplicació per elaborar el pla d’empresa, l’assessorament en la consolidació empresarial i la sensibilització de l’esperit emprenedor entre el jovent.

Xarxa URV Emprèn

La Diputació de Tarragona és una de les entitats associades a la xarxa URV Emprèn. Des de l’any 2012, la Universitat Rovira i Virgili promou i lidera aquesta plataforma que vol ser el punt de trobada on conflueixen els esforços de totes les organitzacions que s’interessen per promoure la cultura emprenedora a la demarcació de Tarragona.

Punt d'atenció Reempresa

La Diputació de Tarragona, a través de l’Àrea de Recursos Humans, Polítiques Actives d’Ocupació i en el marc del treball de col·laboració amb l’activitat econòmica local impulsa el projecte Reempresa, un procés que garanteix la continuïtat i el creixement d’empreses ja existents, mitjançant l’orientació i el suport en els processos de cessió i de recepció de negocis entre diferents propietaris.

SECOT

La Diputació de Tarragona i SECOT (Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial) han signat un acord de col·laboració per l’assessorament d’emprenedors o empreses que busquen millorar la seva gestió, tant en l’àmbit econòmic, comercial o d’organització i gestió.

ActualitatNotícies relacionades amb l'emprenedoria de la Diputació de Tarragona i d'altres agents externs

La Diputació de Tarragona impulsa la creació i dinamització d'espais coworking a la demarcació

Per segon any consecutiu hi destina 100.000 euros amb l'objectiu d'afavorir l'activitat empresarial al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre.

La Diputació mostra a la Fira Camins d'FP els serveis d'Emprenedoria i Ocupació

La Diputació és part activa de l'organització de la tercera edició d'aquest certamen, atès que la fira Camins d'FP s'ha obert enguany a tot el Camp de Tarragona.

Èxit de la trobada empresarial "Innovar en sectors empresarials", organitzada per la Diputació de Tarragona

La jornada, que va aplegar una cinquantena de persones, s'organitzà amb l'objectiu d'establir un espai de trobada entre emprenedors, empresaris i inversors...