Comencen les sessions formatives del II Fòrum d’Inversió dipta.cat

La iniciativa promou la trobada entre persones emprenedores i inversores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre

17/06/2015
Promoció Econòmica
Tarragona
Premsa
Una de les sessions formatives
Una de les sessions formatives

La Diputació de Tarragona impulsa la segona edició del Fòrum d’Inversió dipta.cat per tal de donar a conèixer les millors idees de negoci sorgides al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Novament, aquesta iniciativa inclou una fase prèvia de selecció de projectes, que inclou un assessorament formatiu gratuït tant per a les persones participants com a empresa o projecte.

En aquestes sessions, que ja s'han iniciat, es tracten temes clau com el model de negoci i la recerca de capital, l’autoconeixement per liderar i dirigir equips i la preparació per a fer presentacions d’alt impacte per defensar-los davant els inversors el dia del fòrum. Finalment, inversors i emprenedors confluiran en el II Fòrum d’Inversió dipta.cat, el proper 16 de setembre, amb l’objectiu d’acostar projectes i inversors i crear noves oportunitats de negoci al territori.

Les properes sessions formatives s’impartiran els propers dies 7 i 9 de juliol amb la col·laboració del BCN Business Angels i Dale Carnegie. Hi pot participar qualsevol persona o empresa de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que tingui un projecte empresarial propi.

La Diputació ofereix, amb la recerca de formats alternatius de finançament, la complementarietat que requereix l’acció emprenedora. Aquest treball d’especialització i aprofundiment del coneixement tècnic d’inversors/es s’afegeix a  les actuacions de suport a l’emprenedoria que es realitzen en col·laboració amb l’activitat econòmica local com els Premis Emprèn dipta.cat i el conjunt d’accions d’informació, assessorament, acompanyament i captació adreçades a les persones emprenedores.
 

Galeria d'imatges