Alumnes de l'Institut del Morell netegen un espai natural vora al riu Francolí

La Diputació de Tarragona organitza aquesta activitat amb motiu de l'European Clean Up Day que se celebra del 12 al 14 de maig a tot Europa

12/05/2017
Medi Ambient
El Morell
Comunicació
Alumnes que han participat en el Clean Up Day al riu Francolí
Alumnes que han participat en el Clean Up Day al riu Francolí

Uns 45 alumnes de 2on curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) de l'Institut del Morell han netejat aquest matí l'entorn del riu Francolí al seu pas per aquest municipi durant una activitat organitzada per la Diputació de Tarragona amb motiu de l'European Clean Up Day, una jornada anual de neteja promoguda dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la Diputació de Tarragona participa anualment en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus realitzant diverses actuacions. En el marc d'aquestes activitats, l'any passat ja va participar al Clean Up Day amb l'organització d'una actuació al riu Gaià al Pont d'Armentera.

L'European Clean Up Day consisteix en la realització d'operacions de neteja d'espais naturals per part dels ciutadans durant una jornada que se celebra a tot Europa, i que enguany se realitza els dies 12, 13 i 14 de maig. Amb la seva participació en aquest projecte, la Diputació de Tarragona col·labora en mantenir net l'entorn natural d'algun espai natural de la demarcació i fomenta l'increment de nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajuda a canviar el comportament de la ciutadania.

Etiqueta: 
Medi Ambient
Galeria d'imatges
  • Dues de les participants en la neteja del Clean Up Day
  • Altres dels alumnes de l'Institut del Morell, a la Clean Up Day