Josep Poblet destaca l'experiència de la Diputació de Tarragona en matèria digital, com a eina per millorar el servei a la ciutadania

Durant la jornada per a empresaris 'La transformació digital de l'empresa', a Montbrió del Camp

15/11/2017
Promoció Econòmica
Montbrió del Camp
Comunicació
Un moment de l'obertura de la jornada, a càrrec del president de la Diputació
Un moment de l'obertura de la jornada, a càrrec del president de la Diputació

Eines de present i de futur per millorar la qualitat del servei a la ciutadania. Així s'ha referit el president de la Diputació, Josep Poblet, a les múltiples iniciatives que aquesta administració pública du a terme en matèria digital. Davant nombrosos empresaris que s'han aplegat la 20a jornada 'La transformació digital a l'empresa', a Montbrió del Camp, el president de la Diputació ha recalcat que aquesta millora és imparable, sense retorn, i representa una nova relació entre la ciutadania i les administracions.

Poblet s'ha referit a les diverses iniciatives que l'administració que presideix ha posat en marxa en aquest àmbit, com ara el programa Actio, i també a d'altres referides a l'administració electrònica, en algunes de les quals la Diputació de Tarragona és pionera. Tot plegat, ha afegit, permet guanyar en immediatesa, qualitat de servei i transparència.

La 20a jornada 'La transformació digital a l'empresa' està organitzada per l'Associació Empresa&Humanitats, amb la col·laboració d'entitats públiques i privades relacionades amb l'economia.

 

Etiqueta: 
Economia
Galeria d'imatges