L'alumnat de l'Escola Alba es fa sentir al XIV Certamen nacional de lectura en veu alta

Un total de catorze nois i noies del centre d'educació especial de la Diputació a Reus han llegit textos al Centre de Lectura de Reus, en el marc d'aquest esdeveniment cultural i educatiu

06/03/2018
Educació
Reus
Comunicació

Un total de catorze alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial Alba han participat aquest dimarts en la XIV edició del Certamen nacional de lectura en veu alta, que organitza el Departament d'Ensenyament amb la Fundació Enciclopèdia Catalana, per promoure l'adquisició d'hàbits de lectura entre els més joves.

Amb la coordinació del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i la col·laboracio del Centre de Lectura, que ha acollit l'esdeveniment, alumnat de diferents centres de Reus, de cicle inicial i d'educació especial, han pres part activament en aquesta sessió. L'alumnat del centre educatiu de la Diputació a Reus ha pogut mostrar el resultat de la gran feina realitzada a l'escola per a la consecució de les competències en matèria de lectura.

Les noves tecnologies aplicades a la comunicació i l'esforç esmerçat per alumnes i docents del centre han fet possible que tots els infants, sense excepció, hagin compartit públicament la seva experiència i capacitats lectores. Al finalitzar aquesta sessió del certamen, tots els participants han rebut un diploma acreditatiu i han rebut l'aplaudiment i el reconeixement del públic. 

Galeria d'imatges