El Col·legi Sant Jordi rep la visita de l'escriptora Anna Manso dins del programa 'Autors a les aules'

L'alumnat del centre d'educació especial de la Diputació a Jesús ha treballat les seves obres i ha pogut xerrar directament amb l'autora

07/03/2018
Educació
Tortosa
Comunicació

El Col·legi d'Educació Especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús, Tortosa, ha obert avui les seves portes a una visita molt especial i esperada, l'escriptora barcelonina Anna Manso (Barcelona, 1969). L'autora de llibres infantis i juvenils ha intercanviat lectures i xerrada amb l'alumnat del centre, que prèviament havia treballat sobre els seus textos.

Ha estat una activitat proposada per la comissió de biblioteca del centre en el marc  del cicle Autors a les aules, que té com a objectiu fomentar i incentivar elgust per la lectura. 

Alumnes i professionals del centre s'han implicat i treballat directament en aquesta visita tan especial perquè fos tot un èxit, a través de lectures prèvies a les aules per conèixer l'obra de l'autora. Amb proximitat i naturalitat, l'Anna Manso ha parlat del seu ofici i les seves històries i ha convertit aquesta visita en una experiència molt enriquidora i gratificant.

 

Lipdup del CPEE Sant Jordi dedicat a l'escriptora Anna Manso
Galeria d'imatges