El Col·legi Sant Rafael participa d'una iniciativa a les aules per una alimentació equilibrada i saludable

El centre s'ha afegit al pla de consum de fruita i llet a les escoles promogut pel Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació pel curs escolar 2017-2018

23/03/2018
Educació
Tarragona
Comunicació

El CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona participa en el Pla de consum de llet a les escoles , dins el marc del Pla de consum de fruita i llet a les escoles del curs escolar 20172/2018 que promou El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i que reparteix gratuïtament durant el curs escolar llet als alumnes de 3 a 12 anys dels centres educatius catalans. En concret, els alumnes de segon cicle d’educació infantil i de tots els cicles de primària dels centres que ho sol·licitin rebran llet per al consum d’un got diari durant l’esmorzar o el berenar.

Aquest pla neix amb la vocació de tirar endavant "una política alimentaria basada en una dieta equilibrada" que contribueixi a una millora dels hàbits alimentaris i a educar en el consum d'aquests elements essencials com la llet. Paral·lelament a l’aula es treballen activitats complementàries al consum de fruita i verdura , i a través de pàgines web i  en els portals del Departament de Salut i de Família i escola, es poden trobar diverses activitats de suport de la campanya.

La iniciativa s'emmarca dins del programa europeu de distribució de llet a les escoles i es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d'Agricultura, Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que busca promoure el consum de llet i els seus derivats en les dietes dels alumnes durant l'etapa de formació dels seus hàbits alimentaris.

 

Galeria d'imatges