L'equip de futbol 'Units Terres de l'Ebre' amb alumnat del Col·legi Sant Jordi guanya el torneig de futbol MIC Integra 2018, celebrat a la Costa Brava

El Mediterranean Internacional Cup és un torneig amb seleccions de tot el món que competeixen en categories d'aleví fins a juvenil

04/04/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació

El Col·legi Sant Jordi de la Diputació, a Jesus (Tortosa), amb la resta de centres d’educació especial de Terres de l'Ebre: CEE Verge de la Cinta a Tortosa, CEE l’Angel a  Amposta, CEE Geroni de Moragues ha format l'equip de futbol Units Terres de l'Ebre que ha participat i s'ha proclamat guanyador de la categoria or de fútbol de l'edició d'enguany del Mediterranean Internacional Cup. L'equip va disputar aquest torneig dins de la categoria Mic Integra 2018, de futbol adaptat.

MIC – Mediterranean Internacional Cup és un torneig de futbol base internacional que es celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava i que reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món competint en categories des d'aleví de primer any (12 anys) fins a juvenil. El MIC ha celebrat la seva divuitena edició del 26 al 30 de març 2018 amb el mateix esperit amb el que va néixer: donar l'oportunitat a joves de qualsevol racó del món de poder conviure i competir amb els millors equips i jugadors del futbol internacional.

Des de fa 6 anys l’organització del MIC ha apostat per l’incorporació d’equips amb nois amb discapacitat en aquest esdeveniment.

Galeria d'imatges