La Diputació torna a sortir al carrer per Sant Jordi amb una desena de novetats literàries

La institució organitza el concurs fotogràfic d'Instagram #SantJordiDipta. L'objectiu és que els participants comparteixin imatges de Sant Jordi al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

21/04/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació

La Diputació de Tarragona tornarà a sortir al carrer enguany per Sant Jordi. Una desena de llibres editats durant el darrer any per la institució s'afegeixen a la oferta de la Diputació i es podran trobar el proper dilluns 23 d'abril a l'estand que s'ubicarà a la Rambla Nova de Tarragona, amb motiu de la Diada de Sant Jordi. També s'hi oferiran d'altres títols propis que integren la biblioteca virtual Ramon Berenguer IV (www.dipta.cat/RBIV).

Les principals novetats literàries que ofereix la Diputació per aquest Sant Jordi són de temàtica local, d'àmbits com l'art, la literatura, la geografia o la pedagogia. Entre aquestes, s'hi troben dues guies de municipis com la Guia de la Morera de Montsant, de diversos autors (Col·lecció Els Llibres de la Medusa, 11); la Guia de Jesús, de diversos autors (Col·lecció Els Llibres de la Medusa, 12); el còmic Negatio Blues de Robert Sirvent i Carles Pérez; el llibre Joan Lahosa Valimaña, el pintor de Prat de Comte, 1902 – Barcelona, 1981, de Diana Rossell; Antoni Pedrola. Art, experimentació i mestratge de Raquel Medina; el conte infantil El Rei del Vent, de Robert Sirvent i Àngel Sauret i La Maria Estima la lluna de Rat Cebrián; l'obra Jaume Mercadé, 1889-1967. A la recerca d'un art total, de Daniel Giralt-Miracle (Col·lecció Tamarit, 38); Apel·les Fenosa, entre París i El Vendrell de Josep Miquel Garcia i Jean Marie del Moral (Col·lecció Tamarit, 39) i Jugues? Propostes a l'entorn de l'art, el joc i l'aprenentatge, de diversos autors (Col·lecció MAMT Pedagògic, 11). TINET, com cada Sant Jordi, també oferirà gratuïtament l'edició digital del darrer llibre del Premi de narrativa curta per Internet (Obsessió i altres contes, de diversos autors) que es podrà descarregar en PDF i ePUB. Aquest premi es convoca anualment per l'Ajuntament de TarragonaÒmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística i amb el patrocini i la col·laboració de la Diputació de Tarragona. El guardó està inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

A més d'editar publicacions pròpies, la Diputació de Tarragona també dona suport econòmic i institucional a la producció editorial. Així succeeix amb diferents llibres de temàtica local sorgits al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre i que es presenten aquest Sant Jordi. Així mateix, l'estand de la Diputació a la Rambla Nova també exposarà i posarà a la venda, un any més, llibres de temàtica local editats per diferents ajuntaments de la demarcació, una mostra més del suport que la institució presta als municipis en l'àmbit de la difusió cultural.

Concurs d'Instagram #SantJordiDipta 2018

La Diputació de Tarragona torna a organitzar enguany el concurs fotogràfic #SantJordiDipta a la xarxa social Instagram. L'objectiu d'aquest certamen és que els participants comparteixin les imatges de la celebració de la Diada de Sant Jordi i les diferents maneres de viure-la al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Les fotografies han de correspondre a l'edició d'enguany d'aquest d’aquest esdeveniment festiu, social i cultural del calendari i han d'estar realitzades dins de l’àrea geogràfica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Les tres millors fotografies aconseguiran un premi consistent en un lot de llibres editat per la Diputació de Tarragona. Per participar-hi, caldrà compartir les fotografies a la xarxa Instagram i comentar-les utilitzant les etiquetes #SantJordiDipta i #ConcursDipta2018, a més hauran de seguir el perfil de la Diputació a Instagram:@dipta_cat . El termini per participar al concurs comença el 17 d’abril de 2018 a les 00:00 hores i finalitza el 29 d'abril de 2018 a les 23:59 hores. Les bases es poden consultar a (http://www.dipta.cat/ca/concurs-sant-jordi-2018-instagram).

Etiqueta: 
Sant Jordi
Galeria d'imatges