El centre d’educació especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús, seu de la II Trobada de famílies

Les comunitats educatives dels tres centres d’educació especial de la Diputació a Tortosa, Tarragona i Reus han protagonitzat una jornada lúdica i d’intercanvi d’experiències

26/05/2018
Educació
Jesús
Comunicació
El president de la Diputació, Josep Poblet, en un moment dels parlaments de benvinguda
El president de la Diputació, Josep Poblet, en un moment dels parlaments de benvinguda

Amb la participació de més de cent cinquanta de persones entre famílies, alumnes i professionals, aquest matí ha tingut lloc la II Trobada de famílies dels tres centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona. Les comunitats educatives del col·legis d’educació especial Sant Jordi de Jesús, Sant Rafael de Tarragona i Alba de Reus han compartit una jornada en un ambient lúdic que ha afavorit el coneixement, l’intercanvi d’experiències i l’acostament entre les famílies.

Un mural, obra de l’artista jesusenc Lluís Chavarria, ha estat l’eix conductor de la trobada. El mural, de 30 metres i pintat a un mur del patí de l’escola, simbolitza la relació famíla-escola tan necessària per a l’èxit dels alumnes. Aquesta pintura, que transcorre a través d’un riu, símbol del territori, representa els valors que són els pilars dels 3 centres educatius: il·lusió, respecte, afecte, confiança, suport, estima, col·laboració...

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha destacat aquests valors perquè representen el ferm compromís de la institució per oferir uns ensenyaments de qualitat posant l’èmfasi en l’important paper que tenen les famílies per assolir l’èxit educatiu. També ha subratllat la gran tasca que tots els professionals fan dia a dia en cadascun dels 3 centres. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i el president de l’EMD Jesús, Víctor Ferrando han subratllat també els valors dels centres d’educació especial i en especial del CPEE SAnt Jordi per a les famñilies de les Terres de l’Ebre. A l’acte hi han assistit també la diputada delegada d’ensenyaments especials, Montserrat Carreras, i el diputat Álvaro Gisbert.

La Trobada de famílies s’ha desenvolupat enmig d’un ambient lúdic i participatiu i ha  comptat l’actuació de la colla Gegantera de Tortosa i els timbals de ‘Llampec Nois Batucada’ que han marcat el ritme festiu de la trobada.

Galeria d'imatges