Èxit del grup 7deteatre del Col·legi Públic d'Educació Especial Alba de la Diputació a Reus

El Teatre Bartrina s'ha omplert per gaudir de la representació a càrrec de 17 alumnes del centre

15/06/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació
Moment de l'actuació del grup 7deTeatre
Moment de l'actuació del grup 7deTeatre

El grup de Teatre del Col·legi Públic d’Educació Especial Alba ha posat en escena aquest divendres l’obra Viatgem al passat. El Teatre Bartrina de Reus s'ha omplert d'alumnes, famílies, comunitat educativa i públic en general per gaudir de l'obra, creada per la pròpia comissió de teatre amb la col·laboració dels alumnes.

Viatgem al passat és un recull de les obres interpretades durant els 6 anys anteriors, com a homenatge a una de les actrius que hi va formar part, l'Anna Vallvé, qui malauradament ens ha deixat aquest curs.

Una activitat que desenvolupa competències i que dóna autonomia a l'alumnat
Un total de 17 alumnes de l’escola integren el grup 7deTeatre que cada any puja a l’escenari per oferir a tot el públic una representació que culmina el treball que realitzen durant el curs. Aquesta activitat va néixer com un instrument clau per una formació integral de l’alumnat, que permet desenvolupar competències comunicatives, socials, expressives i d’autonomia personal. La feina que es realitza al centre a través del grup teatral ajuda a estimular la interacció dels alumnes amb l’entorn de forma paral·lela a l’adquisició de les habilitats pròpies de les arts escèniques: treball dramàtic, musical i d’expressió corporal.

 
 

Galeria d'imatges
  • Representació al Teatre Bartrina
  • Representació al Teatre Bartrina
  • Representació al Teatre Bartrina
  • Representació al Teatre Bartrina