El Ple de la Diputació aprova els pressupostos per al 2019

Els comptes per a la Corporació i els seus Organismes Autònoms ascendeixen a 156,2 M €, una xifra un 1,9% superior a la de l’exercici anterior

30/11/2018
Diputació
Tarragona
Comunicació
Imatge del Ple celebrat aquest divendres, 30 de novembre.
Imatge del Ple celebrat aquest divendres, 30 de novembre.

El Ple de la Diputació corresponent al mes de novembre ha aprovat, aquest divendres, els pressupostos per a l'exercici 2019, amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC i C'S, i el vot en contra de la CUP. L'import del pressupost agregat, per a la Corporació i els Organismes Autònoms, ascendeix a un total de 156,2 M €, una xifra un 1,9% superior a la de l’exercici anterior. El conjunt de la inversió prevista servirà per impulsar serveis i infraestructures dels municipis, en especial els més petits, alhora que aposta decididament pel desplegament de la Regió del Coneixement, la millora de l'ocupació, el foment de les activitats culturals i l'atenció a l'àmbit social.

Abans d'iniciar-se la celebració del ple s'ha fet efectiva la renúncia al càrrec del diputat Josep M. Cruset, que fins ara havia ocupat el càrrec de vicepresident primer de la Diputació de Tarragona. Així mateix, la diputada Imma Costa ha llegit el manifest unitari contra la violència envers les dones signat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions catalanes, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya per l’Institut Català de les Dones, les quatre diputacions catalanes, l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).       

Etiqueta: 
Diputació
Galeria d'imatges