Inaugurada una exposició de dibuixos sobre el món missioner fets per escolars, al Palau Bofarull de la Diputació a Reus

'Els nens ajuden els nens', impulsada per l'Arquebisbat de Tarragona, es pot visitar fins al 9 de febrer

11/01/2019
Cultura
Reus
Comunicació
Un moment de la inauguració de la mostra
Un moment de la inauguració de la mostra

Dibuixos, tires i historietes de còmic sobre el món missioner es poden veure des d'aquest divendres al Palau Bofarull de la Diputació a Reus. Uns i altres tenen en comú el fet que han estat elaborats per escolars de diferents centres de la demarcació de Tarragona, en una iniciativa impulsada per l'Arquebisbat de Tarragona: l'exposició 'Els nens ajuden els nens'. L'objectiu de la mostra és, segons aquesta institució, animar els nens i les nenes a descobrir altres realitats del món. Alhora, els treballs exposats expressen la vida generosa de molts infants, malgrat les mancances materials.

L'exposició s'ha inaugurat aquest divendres al vespre, en un acte amb l'assistència del diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat; de la regidora de l'Ajuntament reusenc Montserrat Vilella; de la delegada de Missions i Cooperació entre les esglésies de l'Arquebisbat de Tarragona, Ana González, i de l'arxiprest i prior de la prioral de Sant Pere Apòstol de Reus, Joan Anton Cedó.

'Els nens ajuden els nens' es pot visitar al Palau Bofarull fins al 9 de febrer, de dimarts a dissabte d'11.00h a 13.00h i de 17.00h a 20.00h. L'entrada, com sempre, és de franc.


 

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges