El Col·legi Sant Rafael ha ofert una nova xerrada informativa en el marc de l'Escola de Pares i Mares

Fa 10 anys que el centre va engegar el projecte "Escola de Pares i Mares" amb l'objectiu de crear un espai de formació i trobada per les famílies

10/05/2019
Educació
Tarragona
Comunicació
moment de la xerrada al CPEE Sant Rafael
moment de la xerrada al CPEE Sant Rafael

El Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha organitzat aquest dimecres una nova xerrada informativa adreçada a les famílies del centre en el marc de la 10a Escola de Pares i Mares. Sota el títol "La tutela i la incapacitació legal dels alumnes amb discapacitat: marc normatiu i recursos", la xerrada ha estat orientada a facilitar assessorament sobre la incapacitació legal d’un noi o noia amb discapacitat, i en el cas que això sigui així, sobre qui assumeix la tutela. També s’ha informat a les famílies sobre els procediments judicials necessaris per a la protecció de la persona amb discapacitat.

La sessió informativa ha estat dirigida per professionals de centre i ha comptat amb la col·laboració de l'advocat civilista Jordi Durà i les representants de la Fundació privada catalana tutelar "La tutela" Laura Camacho i Adriana Jiménez.

Fa 10 anys que el Col·legi Sant Rafael va engegar el projecte de l'Escola de Pares i Mares amb l'objectiu de crear un punt de trobada per a les famílies i un espai de formació, comunicació i reflexió al voltant de temes relatius a la criança i educació dels fills.

Galeria d'imatges